Qui som

Una iniciativa campinenca oberta a tothom i carregada d'il·lusió que, com a finalitat principal, té el conèixer i entendre el nostre poble per poder-hi viure millor.
Estem oberts a comentaris, propostes, preguntes i reflexions.
Tots junts, amb voluntat i una mica de temps, volem fer un Campins més viu.

divendres, 23 de maig del 2014

COMUNICAT DE L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA

L'Assemblea Nacional Catalana mitjançant la seva agrupació territorial de Campins ens envia un comunicat que tots seguit reproduïm per si pot ser del vostre interès.

Companys/es,
Us adjuntem el comunicat que hem fet públic en què destaquem la importància de les eleccions del 25 de maig. Cal que fem sentir la nostra veu a través de la participació en aquestes eleccions i també mitjançant el nostre vot per aquelles candidatures que defensen en els seus programes la consulta del 9 de novembre.
Així mateix, Hem presentat un breu vídeo  anomenat "El 25M el teu vot és l'estrella", que podreu trobar al canal Youtube https://www.youtube.com/user/ASSEMBLEAvideo i Vimeo https://vimeo.com/assemblea.
Hem de fer sentir la nostra veu a Europa i a les eleccions europees hem de demostrar el nostre compromís amb la via democràtica cap a la independència. Fem que Europa conegui la voluntat dels catalans. El 25 de maig, el teu vot és l'estrella!

Assemblea Territorial de Campins per la independència.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada