Qui som

Una iniciativa campinenca oberta a tothom i carregada d'il·lusió que, com a finalitat principal, té el conèixer i entendre el nostre poble per poder-hi viure millor.
Estem oberts a comentaris, propostes, preguntes i reflexions.
Tots junts, amb voluntat i una mica de temps, volem fer un Campins més viu.

Inici
Neix Jo Puc! La Plataforma Cívica de Campins; un grup de gent que volem estar actius en la vida del poble, opinar, debatre, conèixer, proposar, idear... sobre qualsevol cosa que tingui a veure amb el poble i pugui aportar alguna cosa en positiu pel poble.


Jo Puc! neix de la necessitat de canvis a tots els nivells; de la necessitat de sentir-se un poble més unit, més participatiu i sobretot més comunicatiu.


Jo Puc! busca un camí de sortida a les situacions que vivim al poble, des del consens, el respecte i la recerca del be comú deixant de banda els interessos personals o partidistes.


Jo Puc! NO és un partit polític: És un punt de trobada dels campinencs i pels campinencs.


De fet el formen gent de Campins joves i no tan joves, dels "de tota la vida" i "nouvinguts", de pensaments més conservadors i de pensaments més progressistes, d'idees més utòpiques i d'idees més realistes, amb un "passat" al poble i amb un "futur" al poble... però tots, tots, amb una cosa en comú molt clara: estimem Campins i tenim ganes de fer alguna cosa per millorar-lo encara més.
Jo Puc! neix amb la vocació d'incloure a tothom qui vulgui aportar temps i energies per fer de Campins un poble més unit. Per tant, al Jo Puc! s'ha d'anar amb la idea clara que la teva proposta, la teva raó no és ni una proposta ni una raó absoluta; la podràs expressar, serà escoltada i debatuda i potser també rebatuda...


La gent que forma part del Jo Puc! sap molt bé el que significa la paraula Democràcia i per això no te por de seure amb gent de tarannàs diferents i debatre amb ells perquè el que més li importa no és l'enfrontament o la imposició o el “guanyar” el debat, sinó treballar per Campins i trobar l'aportació més adient per fer de Campins el millor poble de Catalunya.


El projecte és ambiciós, la feinada molta, però la satisfacció de poder fer alguna cosa pel teu poble, contribuir a que els nostres dirigents siguin més efectius a l'hora de gestionar-lo, sentir que la teva veu és escoltada i tinguda en compte, crear un futur millor pels nostres fills... això no te preu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada